Wat is de beste datingsite?

Wat de beste datingsite is, is onder andere afhankelijk van de type gebruiker en naar wat je op zoek bent. Ben je ouder en zoek je iemand op leeftijd of ben je op zoek naar een one night stand of wil je de liefde van je leven online tegenkomen?

Er zijn betrouwbare en onbetrouwbare dating websites en ik hoop je met dit artikel te laten zien waar je op moet letten bij het kiezen van een datingsite en welke sites je moet vermijden en waar je je geluk wel kunt gaan beproeven.

Tinder kent bijna iedereen wel en is vaak de go to app voor wanneer je zonder al te veel moeite iemand wil leren kennen. Vergis je echter niet, het succes van daten via tinder is een stuk lager dan via traditionele dating site. Reden hiervoor is, is dat Tinder wordt gebruikt door iedereen en dat sommige gebruikers het vooral gebruiken om hun eigen marktwaarde te bepalen en niet echt op zoek zijn. In tegenstelling tot traditionele sites waarbij iemand zich op inschrijft (en vaak ook voor betaald) is vaak serieuzer opzoek naar een echte date of relatie.

De beste datingsites volgens keurmerkveiligdaten.nl zijn:  e-matching.nl, relatieplacet.nl, 50plusmatch.nl en paiq.nl. Hierbij is gekeken naar overzichtelijkheid, sluipkosten, profielen, aanbod en gemak. Dus mocht je online willen daten dan zou ik je een van deze sites aanraden.

Wanneer je de dating site hebt gekozen en je hebt ingeschreven dan is het zaak om een goed profiel neer te zetten.
Voeg een profiel foto toe. Daar begint het allemaal mee. Hoe je het ook went of keert, men kijkt toch vaak eerst naar de foto voor dat men besluit of iemand date waardig is. Dus zorg voor een goede, mooie profielfoto.

Met een aantrekkelijke profieltekst maak je snel indruk en vermeld daarom in je profiel  wie je bent en wat je leuk vind. Vermeld ook naar wat voor persoon je op zoek bent. Dit helpt een potentiële partner om te beslissen of jullie een potentiële match kunnen zijn.

Blijf positief, niemand vindt het leuk om met een zuurpruim om te gaan. Benoem bijvoorbeeld wat je leuk vindt in plaats wat je bij anderen minder leuk vindt. Positiviteit trekt positiviteit aan.

Je eerste bericht moet niet zijn; “hey alles goed”, daar scoor je niet mee. Mannen moeten vooral weten dan vrouwen veel meer berichten ontvangen dan mannen en dat je daarom er uit kan springen door een interessante opener.
P.s. “Ik heb zin en jij hebt een opening” is in 2019 nog steeds de allerslechtste openingszin, dus wees iets creatiever dan dit.

Heb je het eerste contact lopen, zet dan snel een date op. Online zijn mensen toch anders dan in het echt dus je doet er goed aan om snel een date op te zetten om je date in real life te ontmoeten.

Veiligheid voorop geldt ook online. Online dating scams zijn lucratieve zaken en oplichters doen er alles aan om je te catfishen of je op te lichten. Daarom mijn vorige tip om snel af te spreken met iemand zodat je zeker weet dat je niet te maken hebt met een Afrikaanse dating scam https://www.linda.nl/nieuws/fragmentgemist/oplichters-linda-slachtoffer-datingsite/

Tot slot, geduld is een schone zaak. Falen je eerste drie dates? Geen man over boord. Wees geduldig en zie het daten als een spel. Wordt niet gefrustreerd of cynisch. Blijf daten om nieuwe mensen te ontmoeten en op elk potje past een dekseltje, en jij zal jouw dekseltje online vinden. Succes.

Wat vind jij ervan?

Leave a reply

HOSU
Compare items
  • Total (0)
Compare