Likes kopen; hoe werkt dat en waar kan dat?

Wanneer je online actief bent op social media is het leuk wanneer je volgers hebt. Meestal zijn dit de mensen uit je eigen kring zoals familie en vriendengroepen. Wil je een grotere footprint online hebben dan is het een optie om Nederlandse of Belgische likes te kopen voor je Instagram, Facebook of Twitter account. In dit artikel ontdek je hoe je likes kan kopen en wat de voor en nadelen zijn van online social media likes kopen.

  • Wil je geen likes kopen maar wel veel volgers?
  • Wat zijn de voordelen van likes kopen?
  • Wat zijn de nadelen van likes kopen? Waar kan je likes kopen?

Wil je geen likes kopen maar wel veel volgers?

De beste manier om je social media aanwezigheid te laten groeien is door regelmatig authentiek te zijn. Leuke en inspirerende content plaatsen werkt het beste. Indien je volgers het waarderen zullen ze op je posts reageren door middel van duimpjes, hartjes en reacties.  Het is helaas wel extreem tijdrovend om creatieve authentieke content te creëren. Wil je of kan je hier niet op wachten, lees dan verder hoe je echte likes kunt kopen en wat hier de voor en nadelen van zijn. Let op: mocht je besluiten de likes te kopen doe dat dan bij leverancier die “echte” likes verkopen waarbij de volgers ook reageren op je berichten. Het ziet er niet goed uit wanneer je 100k likes hebt en alleen je tante reageert op je foto.

Wat zijn de voordelen van likes kopen?

Een van de belangrijkste voordelen van likes kopen is dat het “werkt”. Je volgers aantallen schieten omhoog en het resultaat is dus direct en effectief. Regulier veel likes verwerven is tijdrovend. En omdat het werkt krijgt je pagina of je profiel een grotere uitstraling, wat weer nieuwe klanten en adverteerders kan aantrekken.

Begin je net met je pagina dan is het mooi als je een kickstart hebt door middel van likes kopen. Door het kopen van volgers heb je ineens tien duizend likes en dit straalt meer autoriteit uit dan een pagina met 15 likes. Nieuwe bezoekers van je pagina zullen sneller geneigd zijn om je pagina te like wanneer je meer volgers hebt. 

Een ander voordeel van likes kopen is dat het spot goedkoop is! Voor enkele euro’s heb je al honderden likes. 

Wat zijn de nadelen van likes kopen?

Officieel mag je geen likes kopen, het is tegen het beleid van Facebook, Instagram en Twitter dus het kan voorkomen dat ze je pagina sluiten.

Door de explosieve groei van je pagina kan je opvallen en wanneer men research doet naar je likes. Je zult dan een stempel krijgen als een “neppe” pagina. Dit kan je imago schaden. Dus probeer wanneer je begint niet direct duizenden likes te kopen maar begin geleidelijk en bouw het op zoals een organische pagina zou groeien. 

Waar kan je likes kopen?

Online kun je vele sites vinden waar je likes kunt kopen. Enkele websites die ik gevonden en waar de reviews van goed zijn, zijn: https://nl.followersnet.com/ 

Mocht je op een andere site likes kopen, check dan goed de internet reviews en voorkom dat je opgelicht wordt!O

Wat vind jij ervan?

Leave a reply

HOSU
Compare items
  • Total (0)
Compare