Waarom thuis je tanden bleken?

Welke producten kun je gebruiken om thuis je tanden te bleken?

Een vrij gemakkelijk en goedkope manier om een stralende witte lach te krijgen is door het zelf bleken van je tanden. Sterker nog, je kunt het zelfs thuis doen vanuit je eigen badkamer! Natuurlijk zijn er verschillen tussen een bleek kuur bij de tandarts met een thuisbleekkit maar de techniek wordt steeds beter dat het verschil ook steeds kleiner wordt.

De mate van effectiviteit wordt ook bepaald door hoe goed je de instructies volgt. Als je de instructies volgt zoals ze aangegeven zijn in de gebruiksaanwijzing dan is de kans heel groot dat je een mooi resultaat krijgt met een thuisbleekset. Om te zorgen dat je een goed resultaat krijgt heb ik hieronder wat tips uitgezocht waarbij je het beste resultaat krijgt wanneer je een thuisbleekset gaat gebruiken!

Is thuis je tanden bleken veilig?

Wanneer de kuren volgens de instructies gebruikt worden zijn ze veilig. Natuurlijk is niets in het leven risicoloos, dat geldt ook voor thuis bleek kuurtjes. Maar wanneer ze goed gebruikt worden zijn ze eigenlijk relatief veilig. Wanneer je de instructies niet volgt en de kuur langer volgt dan voorgeschreven kun je je tanden wel schaden. Het is daarom belangrijk om voordat je begint de instructies goed door te nemen en wanneer je vragen hebt je deze direct stelt.

Hoeveel waterstofperoxide mag je gebruiken?

De meeste gebruikte manier van thuisbleken is het gebruiken van tandenbleekstrips. In de meeste tandenbleekstrips is het percentage waterstofperoxide vrij laag. Met uitzondering van Crest whitestrips deze tandenbleekstrips bevatten een vrij hoog percentage waterstofperoxide, pas dus op met deze kuur. De mate van waterstofperoxide bepaald echter wel hoe goed de kuur werkt maar ook hoeveel impact het kan hebben op je gebit. Daarom zijn er in Europa vrij strenge regels met betrekking tot waterstofperoxide. Let dus op bij het kopen van een thuis bleek kuur hoeveel waterstofperoxide erin zit en of je hier tegen kan.

Wil je top resultaat? Kies dan een professionele kuur

Heb je te maken met speciale eisen omdat je gebit een kroon bevat of andere oorzaken zoals kleurverschil waarbij een normale thuisbleekkuur niet mogelijk is. Dan is het beter om een kuur te kopen bij je tandarts. Daarbij is het bijkomend voordeel dat het resultaat langer blijvend is en heb je een professional bij wie je terecht kan voor opmaat advies.

Waarom zou jeÂ ĂŒberhaupt je tanden bleken?

Tegenwoordig wordt je op social media doodgegooid met influencers die whitening producten aanprijzen. Los daarvan zijn er nog een tal andere redenen waarom je een tanden bleek kuur zou moeten overwegen. Het verhoogt onder andere je zelfvertrouwen wanneer je weet dat je een mooie witte Hollywood glimlach hebt. Behalve een stimulans voor je zelfvertrouwen maken witte tanden je ook aantrekkelijker, dit is wetenschappelijk bewezen!

Tot slot, het hoeft niet duur te zijn! Een goede maar goedkope tanden bleek kuur die je thuis kunt gebruiken kost tussen de 20EUR tot 60 EUR. Afhankelijk van de duur van de kuur en het beloofde resultaat.

Waar kun je een thuis tandenbleekset kopen?

Een website waar ik goeie ervaringen mee heb is http://tandenbleekshop.com. Deze website werkt met kwalitatieve producten levert snel en de klantenservice reageerde super snel op mijn vraag!

Wat vind jij ervan?

Leave a reply

HOSU
Compare items
  • Total (0)
Compare